MENIGHETSSENTERET

Vandrere og Rovere har speidermøter på Menighetssenteret i Hyttegata 4. Vi har 2 patruljerom i andreetasje som brukes av vandrerne når de er inne.

JONSEKOLLEN SPEIDERSENTER

Speidersenteret ligger ved Jonsekollen i P.A. Munchs gate. Der har speiderne 2 hus og tilgang til uteområde i Jonsekollen et av de få grønne lommene som er igjen i byen.

Speidertrevet

Oppdagerne har møtene sine på Speidertrevet, et stabur som du finner i Speidersenteret ved Jonsekollen i P.A. Munchs gate. Der er det også et flott uteomeråde som brukes flittig av Oppdagerne.

Speiderhuset

Stifinnerne hadde møtene sine i Speiderhuset, huset som ligger inntil P.A. Munchs gate i Jonsekollen Speidersenter. Desverre så brant dette huset ned, så vi jobber med å bygge et nytt. Inntil videre så er da Stifinnerne enten på Speider-Trevet eller på Menighetssenteret hvis de trenger å være inne.

SPEIDER ROA

Kongsberg KFUK-KFUM-Speidernes speiderhytte. Denne ligger i Kjennerudgrenda ikke så langt fra Tangentjern. Speideren går enten inn fra parkeringsplassen ved funkelia ved å følge lysløypa inntil stien ned til hytta eller fra idretsparken forbi rundtjern og øst for tangentjern frem til hytta. For vedlikehold og transport av tunge ting så har vi mulighet til å kjøre inn et begrenset antall biler.